Epoxyvoegen

Epoxyvoegen

Wat is epoxyvoegen

Een epoxyvoeg is een 2- of 3-componenten epoxyvoegmortel, die bestand is tegen zuurbestendigheid, hoge waterdruk belasting, zware chemische belasting en hoge thermische belasting. Epoxyvoegen wordt veelal toegepast in industriële ruimte’s, zwembaden, sauna’s, grootkeukens en de voedingsindustrie.

In de afgelopen jaren is de badkamer als leefruimte steeds populairder geworden, en is niet langer alleen maar een ruimte voor de elementaire lichaamsverzorging. Echter is er ook een ongenode gast die zich hier al snel in zijn element voelt: schimmel. Schimmelvorming in de badkamer ziet er niet alleen lelijk uit, maar kan ook uitwerkingen hebben die kosten veroorzaken en schadelijk voor de gezondheid zijn. Steeds vaker wordt epoxyvoegmortel toegepast in sanitaire ruimte’s, zoals badkamers en toiletgroepen.

Voordelen ten opzicht van een cementgebonden voeg heeft een epoxyvoeg een glad oppervlak en is daardoor makkelijker te reinigen (bijna geen hechting van vuil en schimmels door een gesloten structuur). Wij gebruiken alleen epoxyvoegmortels van hoge kwaliteit, die zich door de jaren heen hebben bewezen op kwaliteit en duurzaamheid. Epoxyvoegmortel is leverbaar in bijna alle wenselijke kleuren. 

Wij hebben ruime ervaring in het aanbrengen van Epoxyvoegen. Dagelijks zijn onze gecertificeerde applicateurs bezig met epoxy-voegwerken.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op! 

Heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op.

neem contact met ons op

pels

Epoxyvoegen